Hvis I, ligesom jeg, elsker smagen af banan – så er dette brød uden tvivl noget for jer. Det leder tankerne hen på et dessertbrød, så brødet her egner sig ikke lige til traditionel pålæg som sådan, men det er til gengæld rigtig lækkert med fx noget peanutbutter (som i kan se jeg har brugt på billedet) eller lignende smørepålæg.
Ingredienser:
1 most banan
125 gram græskar på dåse (kan erstattes af en sød kartoffel)
60 gram vanilje-proteinpulver
250 ml æggehvide
56 gram mandelmel (kan erstattes af blendede mandler)
30 gram havregryn
1 spsk kanel
Fremgangsmåde:
Mos bananen i en skål og bland først de tørre ingredienser sammen i en skål og kom derefter de våde i. Rør det godt rundt indtil I får en sammenhængende flydende masse og kom det i en brødform. Bag brødet på 160 grader i 40-45 minutter.
Energifordelingen for hele brødet ser således ud: