chokolade-proteinpulver med chili og kylling? Det her er igen en af de tilfælde hvor I ganske enkelt må stole på mig når jeg siger det er lækkert. Og denne ret smager faktisk virkelig godt og er rigtig nem at lave. Jeg så selv opskriften på en blog for et par dage og synes det lød så underligt at jeg selv var nødt til at prøve det. Jeg blev meget positivt overrasket over resultatet – så nu får I opskriften her.
Ingredienser:
1 løg
1 dåse kidneybønner i chilisovs
200 g hønsekød (kan erstattes af kylling)
35 g chokoladeproteinpulver
kanel
peber
chili
Fremgangsmåde:
Jeg brugte hønsekød til denne ret, men kylling fungerer ligeså godt og endda nok også bedre. Forbered kødet i forvejen og “shred” det i stykker så det kan fordeles jævnt i retten.
Svits løg på panden i lidt olivenolie med kanel. Kom herefter kidneybønner i chilisovs (den jeg brugte var der ikke forfærdeligt meget sovs i, find gerne end der har meget) på panden/gryd, efterfulgt af proteinpulver, kylling/hønsekød og krydderier. Rør godt rundt og gør det i et par minutter mere. Voila – så er du allerede klar til at nyde retten.
Igen – jeg ved det måske ser underligt ud, men det smager fantastisk. Prøv det! :)
Energifordelingen for hele portionen ser således ud:
Det ser måske ud af meget, men der er minimum til 2-3 portioner i ovenstående ret, og så er det pludselig ret fornuftigt. Bruger man kylling vil kalorierne reduceres da hønsekød har et højere protein- samt fedtindhold.
Prøv det og lad mig vide om hvordan det går i kommentarfeltet.