Jeg har tyvstjålet denne opskrift fra Chocolate Covered Katie og lavet et par små ændringer. Den tager meget få øjeblikke at lave og smager virkelig godt. Jeg har valgt at lave den uden proteinpulver denne gang, men man kan snildt tilsætte 20-30 gram chokoladeproteinpulver for at øge proteinindholdet. I det tilfælde ville jeg nok halvere havregrynene.
Jeg tør godt garantere, at du ikke vil blive skuffet over denne opskrift. Og du kan ikke smage de sorte bønner :)
Ingredienser:
1 dåse sorte bønner (drænet og vasket)
10 g kakaopulver
35 g havregryn
60 g Bodylab Zero Pure Gold
35 g kokosolie
20 g Bodylab Zero Topping (kan udelades)
60 g mørk chokolade
1/2 tsk bagepulver
2 knsp salt
Fremgangsmåde:
- Kom alle ingredienser på nær mørk chokolade og blend det godt sammen med en stavblender. Der skal ikke være nogle klumper overhovedet.
- Hak den mørke chokolade og kom i dejen
- Bag på 180 grader i 15-20 min. Start med 15 min. Dejen kan virke meget blød, men den sætter sig når den bliver kold.
- Lad den køle helt af – den smager klart bedst afkølet.
- Top eventuelt med chokoladesirup og kakaonibs.