Her er endnu en nem og virkelig lækker opskrift på en proteinbar – denne gang med chokoladesmag og stykker af mørk chokolade. Konceptet her er igen få ingredienser og minimal forberedelsestid.
Denne opskrift kan klares på omkring 5 minutter.
Ingredienser:
40 g cashewnødder, usaltet (kan erstattes med mandler)
40 g proteinpulver med chokolade
5 g ren kakaopulver
25 g mørk agavesirup (kan erstattes med sukrin, men så skal der mere kokosmælk i)
20 g kokosmælk (eller almindelig mælk)
10-15 g hakket mørk chokolade
1 knivspids salt
Fremgangsmåde:
- Blend cashewnødderne (jeg brugte en kaffekværn) – der må gerne være lidt små stykker af cashew tilbage, det behøver ikke at være helt finblendet/kværnet
- Kom det i en skål sammen med proteinpulver, salt og hakket chokolade. Kom herefter agavesirup og kokosmælk i. Ælt det til en sammenhængende ‘dej’.
- Form dem som barer (jeg lavede 3). de klistrer lidt, hvilket kan undgås hvis du kommer dem på køl efterfølgende.
Energiindhold pr. bar (ved 3 barer):
Protein: 13g
Kulhydrat: 12g
Fedt: 10,3g
Fiber: 1,4g
Kcal: 194