Ekstremt nem proteinbar med lækre store chunks af chokolade og peanuts.
Ingredienser:
20 g Bodylab Whey 100 med chokolade (jeg brugte ultimate chocolate)
20 g økologisk affedtet mandelmel
55 g Bodylab IMO
10 g hakket mørk chokolade
10 g hakket peanuts
10 g Bodylab whey crisps (kan udelades)
1 knsp salt
Fremgangsmåde:
- Bland proteinpulver, mandelmel og salt i en skål.
- Varm Bodylab IMO op, enten i mikroovn eller gryde. Det skal varmes op til der begynder at dukke bobler op i overfladen. I mikroovnen er det sædvanligvis omkring 20 sekunder. (læs mere om IMO i bunden af dette indlæg her.
- Ælt det hele godt sammen og lad dejen køle af i nogle minutter. Det er vigtigt, da chokoladen ellers vil smelte i den varme dej (og det betyder ingen chunks).
- Hak den mørke chokolade og peanuts og kom i dejen sammen med whey crisps.
- Ælt det hele godt sammen. Der skal arbejdes lidt her for at det kommer til at hænge sammen.
- Del dejen i tre stykker og form proteinbarer
- Lad dem købe af i køleskabet i 15-20 minutter eller 5-20 minutter i fryseren