Hvis I er til kokos, er denne proteinopskrift en sikker vinder – dejlig tyk smag af kokos, som komplimenteres perfekt af den mørke chokolade. Chokolade kan udelades, men jeg synes personligt det giver en hel del ekstra.
Denne opskrift er i realiteten små proteinbarer. Perspektivet på billedet snyder lidt – hver mini bit, vejer kun 15-20 gram, så det er altså “mini bites” og ikke proteinbarer :)
Kokos-fanatikere; gå trygt i krig med denne super nemme opskrift.
Ingredienser:
30 g proteinpulver med vanille
50 g kokosrasp
10 g kokosolie
20 g kokosmælk
20 g mørk chokolade
15 g sukrin
1 knivspids salt
Fremgangsmåde:
- Bland de tørre ingredienser sammen i en skål
- Tilsæt kokosmælk og kokosolie (kokosolien skal være stuetemperatur)
- Ælt ingredieserne grundigt sammen. Der skal æltes godt til, så hænger det til sidst helt sammen.
- Bræk små stykker af dejen og form som barer. Min var 15-20 gram store.
- Smelt chokoladen i vandbad eller mikroovnen og overtræk minibarerne
- Lad dem køle af i fryseren indtil chokoladen er stivnet
- Enjoy
Energifordelingen pr. 100 gram er: