Den har bar skal du helt sikkert afprøve, hvis du godt kan li’ en crunchy konsistens. Det er helt klart toppingen, som gør denne bar ekstra lækker, basen kan mpske godt bruge lidt mere sødme, så brug 5-10 ekstra gram sødemiddel, hvis du ønsker en lidt mere sødme der. Og så kan jeg fortælle de bliver endnu mere lækre af også lige at få smurt lidt peanutbutter på ;) (jeg kommer til at lave en version 2.0 med peanubutter i).
Base:
30 g Bodylab whey 100 proteinpulver med chokolade
5 g rent kakaopulver
25 g finvalsede havregryn (brug evt glutenfri)
25 g affedtet kokosmel
15 g Bodylab Zero
40 g kokosmælk (start med 35)
Top:
15 g Bodylab whey crips
5 g agavesirup
25 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
- Rør først de tørre ingredienser fra basen sammen, tilsæt kokosmælk og ælt til en fast masse.
- Form proteinbarer af massen efter ønsket størrelse.
- Bland agavesirup sammen med crisps – og brug en ske for det klistrer.
- Fordel det over barerne og form det nogenlunde efter baren
- Smelt den mørke chokolade og kom det ud over barerne med en ske. Efter det er tilføjet kan man lidt bedre