
Foto: Camilla Hey
Denne supernemme og lækre opskrift på double chocolate chunk is er fra min bog, #proteinopskrifter (den fås her). Isen i kan se bagved chokoladeisen er bananisen fra bogen – den blev også meget vellykket.
Og jeg ved jeg får dette spørgsmål: Nej, du kan ikke smage hytteosten overhovedet, trust me! Og ja, det kan godt skiftes ud, men jeg vil anbefale at beholde det i, da de giver en virkelig god konsistens, som jeg synes er vigtig. Vil du stadig skifte det ud, selvom det ikke kan smages, så vil et andet mælkeprodukt, såsom skyr måske kunne erstatte det.
Den tager ingen tid at lave – og det smager fremragende! :)
Til 2-3 personer
Ingredienser
150 g fuldfed kokosmælk
250 g hytteost
40 g Bodylab whey 100 proteinpulver med chokolade
15 g rent kakaopulver
50 g Bodylab Zero Melis (almindelig Zero kan også bruges)
20 g hakket mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Rør kokosmælk og hytteost sammen med proteinpulver, kakaopulver og Bodylab Zero Melis.
- Blend det hele med en stavblender og rør den hakkede mørke chokolade i.
- Stil isen i fryseren i 3 timer og rør rundt i den en gang i timen, til den har konsistens som is. Alternativt kan du benytte en ismaskine (det gjorde jeg).
Næringsindhold:
Pr. 100 gram
Protein: 12 g
Kulhydrat: 6 g
Fedt: 8,3 g
Fiber: 1,3 g
Kalorier: 146