For tiden laver jeg denne her sukkerfri müsli, som jeg bruger som topping på min morgen-greenie, yoghurt eller bare som en knasende håndfuld snack. Den er lækker, særdeles alsidig og super let at lave. Det der giver den knasende tekstur er det smeltede Bodylab zero pure gold, som størkner – det er derfor en vigtig ingrediens, som jeg ikke vil anbefale at erstatte med andet (den giver også den søde smag).
Ingredienser:
80 g. Bodylab zero pure gold
100 g havregryn
20 g. kokosrasp
30 g. valnødder
20 g. mørk chokolade
Evt. lidt chia-frø
Fremgangsmåde:
- Smelt Bodylab zero pure gold på en middelvarm pande
- Smid alle øvrige ingredienser, undtagen chokoladen, op på panden og rør rundt – fordel det smeltede Bodylab zero pure gold over det hele
- Rør lidt rundt i massen i 1-2 minutter
- Køl müslien af i en skål
- Hak chokoladen og bland i müslien