En todelt smagsoplevelse; først en eksplosion af lakrids, dernæst en silkeagtig chokoladesmag, der forkæler dine smagsløg. Fra min opskriftsbog: #proteinopskrifter
35 g Bodylab whey 100 proteinpulver med neutral smag (kan erstattes af vanilje- eller chokoladesmag)
35 g affedtet kokosmel
35 g Bodylab Zero
5 g rent kakaopulver
25 g mørk chokolade
50 g kokosmælk
Rålakridspulver
Fremgangsmåde
- Bland proteinpulver, affedtet kokosmel, Zero og kakaopulver i en skål.
- Smelt chokoladen i mikroovn eller over et vandbad og rør den smeltede chokolade og kokosmælken i skålen sammen med de tørre ingredienser.
- Ælt dejen grundigt, til den har en fast og ensartet konsistens. Form kugler af dejen og rul dem i rålakridspulver (jo mere du ruller dem i det, jo kraftigere smag af lakrids).
- Sæt kuglerne i fryseren til afkøling i 5-10 minutter.
Pr. 100 gram
Protein 20g
Kulhydrat 11g
Fedt 12g
Fiber 12g
Kalorier 260