Dette er en virkelig velsmagende og rigtig nem opskrift på low carb proteinkugler med hindbærsmag. Der skal kun bruges 5 ingredienser i det hele :) Hvis jeg skulle pege på de perfekte proteinkugler at lave her til sommeren – så må det være disse :)
Ingredienser:
50 g Bodylab Whey 100 med vanille (den finder du her)
40 g affedtet kokosmel
20g sukrin
100 g hindbær
20 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Tø 100 g hindbær op (eller brug friske) og og mos dem i en skål.
- Bland proteinpulver, affedtet kokosmel og sukrin i skålen og rør godt rundt indtil en fast masse opnås.
- Form kugler af dejen og placer dem på noget bagepapir (mindre messy)
- Smelt chokoladen i et vand bad eller mikroovnen og rul kuglerne i dem, så de bliver dækket af chokolade.
- Stil dem i fryseren i 15-20 minutter.
Energifordelingen pr. 100 gram proteinkage finder I her: