Disse proteinkugler er vanedannende, hvis man har en forkærlighed for lakrids og hvid chokolade – de to ting komplimenterer hinanden virkelig godt.
Ingredienser:
35 g proteinpulver med vanilje eller neutral (brugte denne)
40 g affedtet kokosmel
25 g hvid chokolade
35 g mandelmælk (eller almindelig mælk)
25 g sukrin7 g rålakridspulver (fra Urtekram)
Fremgangsmåde:
- Bland affedtet kokosmel, proteinpulver, sukrin og lakridspulver sammen
- Tilsæt mandelmælk (eller almindelig mælk) og ælt det sammen til en fast masse.
- Rul kugler af dejen (hvor store de skal være, bestemmer i selv)
- Smelt den hvide chokolade i vandbad eller mikroovn og rul kuglerne i det. Hvid chokolade klumper en del, så det er svært at fordele helt jævnt – det kan I også se jeg har haft lidt problemer med :)
- Stil dem i fryseren og lad dem køle af indtil chokoladen er stivnet.
- Enjoy!
Energiindholdet pr. 100 gram: