Jeg beklager ventetiden for denne opskrift – men her er opskriften på no bake proteinkage med chokolade :) Den er overordentligt nem at lave og skal, som titlen antyder, ikke bages i ovnen, men blot stilles i køleskabet/fryseren.
Den har en mousse-agtig konsistens – så forvent ikke en kagekonsistens, men det synes jeg bestemt ikke gør noget. Den smager – og føltes som en lækker lille chokoladedessert. Den var i hvert fald populær hos dem jeg afprøvede den på :)
Ingredienser:
172 g avocado
35 ren kakaopulver
15 g fiber husk (kan måske erstattes af noget alm. mandemel)
55 g kaseinprotein med chokolade (brugte denne, de har dog vist udsolgt pt)*
40 g sukrin
15 g affedtet kokosmel
165 g kokosmælk
100 g yoghurt (kan erstattes af skyr, kvark, fromage frais, a 38 eller lignende – jo tykkere konsistens jo bedre)
*Ville kunne erstattes af warriorblend med chokoladesmag. Generelt vil whey ikke erstatte specielt godt, da det skal have en tyk konsistens)
Fremgangsmåde:
- Mos avocadoerne grundigt i en skål.
- Tilsæt kaseinprotein, kakaopulver, sukrin og affedtet kokosmel – tilsæt herefter de våde ingredienser og rør grundigt sammen.
- Kom massen i en kageform der er forret med bagepapir. Drys eventuelt ren kakao og sukrin henover toppen.
- Stil den i køleskabet et par timer – eller eventuelt i fryseren i en time. Den skal være fast før den skæres.
Energifordelingen pr. 100 gram: