Det er jo sommer, så vi skal have nogle opskrifter på proteinis på banen. Denne opskrift på low carb peanutbutter proteinis, vil helt sikkert være et hit blandt alle peanutbutter-elskerne der følger min blog. Den er lækker, peanubutterish og cremet – det kan næsten ikke slå fejl. Og så er den tilmed nem at lave.
Ingredienser:
70 g kokosmælk
300 g hytteost
40 g proteinpulver med vanille
50 g Sukrin Melis (almindelig Sukrin kan også bruges)
50 g peanutbutter
1 g vaniljepulver (kan udelades)
Fremgangsmåde:
- Kokosmælk og hytteost røres sammen med proteinpulver, peanut butter, vaniljepulver samt sukrin.
- Det hele blendes med en stavblender indtil du har en lind, ensartet konsistens.
- Isen stilles i fryseren i 2-3 timer. Vend isen et par gange hver time for det mest optimale resultat. Eller brug en ismaskine.
Energiindhold pr. 100 gram: