Jeg har fået fat i en ny variant af Bodylabs proteinpulver med blåbærsmag. Det er allerede blevet lidt af en favorit her – den er afsindigt velsmagende og egner sig virkelig godt til proteinopskrifter. Jeg har allerede et par stykker klar til jer, men her er den første af slagsen; en low carb proteinbar med blåbærsmag og lemoncoating. Det blev meget vellykket, hvis jeg selv skal sige det. Den er ret sød, så hvis man ikke er til de helt søde sager, skal man nok holde sig fra denne – men hvis man er – så kan jeg kun anbefale at prøve denne opskrift af.
Derudover vil jeg også gerne lige huske jer på, at I kan tilmelde jer mit spamfri nyhedsbrev – min plan er at bruge det, hvis jeg får fat i nogle gode tilbud eller rabatter til jer, samt generelle tips & tricks, jeg mener kan være fordelagtige for proteinbage-entusiaster.
Ingredienser:
35 g proteinpulver med blåbærsmag (I kan få gratis smagsprøver på den nye variant lige her)
40 g affedtet kokosmel
10 g kokosflager
15 g sukrin
12 g blåbær (kan udelades)
35 g mandelmælk (eller almindelig mælk)
Coating:
26 g sukrin melis
4 g citronsaft
13 g sukrin melis + 2 g citronsaft pr. bar (ved 2 styk)
Fremgangsmåde:
- Bland proteinpulver, affedtet kokosmel, kokosflager og sukrin sammen i en skål.
- Kom herefter mælken i og rør rundt – ælt dejen til den er fast.
- Form proteinbarer ud af dejen – hvor mange bestemmer i selv, men jeg lavede to.
- Pres herefter blåbær ned i barerne (blåbær skal være frosne, eller smatter de bare ud)
- Herefter laves coating, ved at komme sukrin melis i en lille skål – bland herefter citronsaft i og rør rundt. Det bliver til en tyk masse.
- Påfør coatingen på proteinbarerne med en ske – det smøres ganske simpelt bare rundt på dem, indtil de er dækket ind.
- Stil dem til afkøling i fryseren i 10 minutter – herefter er de klar til at blive spist.
Energifordeling pr. 100 gram:
Pr. bar ved to proteinbarer:
Protein: 17,5 g
Kulhydrat: 4,2 g
Fedt: 6,5 g
Kcal: 170