Bodylab har lige frigivet deres nye “trial batch”, hvilket vil sige noget proteinpulver de kører med i en periode og ser hvor godt folk kan li’ det og hvis feedbacken er god, beholder de det. Nyeste skud på stammen er med mangosmag, som jeg modtag for et par dage siden og jeg er meget overrasket over hvor god den er. Jeg var faktisk med til at prøvesmage den under produktudviklingen, men den er blevet bedre siden da. Kan du li’ deres fersken/appelsin, kan du helt sikkert også li’ den her.
Opskriften her er så som følge lidt produktspecifik, da jeg en stor del af smagen stammer fra proteinpulveret. Den gode nyhed er at proteinpulveret er forholdsvis billigt, da det netop kun er en ‘trial batch’, men 129kr er selvfølgelig stadig en god slat at bruge for at prøve en enkelt opskrift af, så køb det kun, hvis du står generelt og mangler noget.
Opskriften her er en hurtig opskrift på proteinbarer – ikke så mange dikkedarer (dejligt ord!). En dejlig forfriskende smag af mango der komplimenteres rigtig godt af den hvide chokolade og de frysetørrede hindbær. Vi fik dem spist i løbet af alt for kort tid, så jeg kan trygt sige de smager ret godt :D
Ingredienser:
40 gram proteinpulver med mangosmag (har du fersken/appelsin liggende fra Bodylab, kan den bruges i stedet).
60 g glutenfri havregryn (eller bare alm. havregryn)
20 g affedtet mandelmel (kan udelades til fordel for mere havregryn. Brug da mindre kokosmælk)
15 g sukrin (kan eventuelt udelades)
15 g hvid chokolade
40 g kokosmælk
1 knivspids salt
Frysetørret hindbær (kan udelades, men smager godt!)
Fremgangsmåde:
- Bland de tørre ingredienser sammen i en skål og tilsæt herefter kokosmælk.
- Ælt til en sammenhægende dej.
- Form små proteinbarer ud af dejen (jeg lavede 5).
- Smelt den hvide chokolade og fordel det på toppen af proteinbarerne og drys de frysetørrede hindbær henover.
- Lad dem køle af i fryseren indtil chokoladen er stivnet.
- Enjoy!
Energifordelingen pr. 100 gram: