Det kan godt være den her opskrift lyder lidt kedelig, men det er afsindigt god – både smag og tekstur og helt i top, jeg kan kun anbefale at lave dem :)
Og – hvis I ikke har set det, så afholder jeg en lille pre-release bogreception i forbindelse med udgivelsen af min kogebog – eventet afholdes den 20. august, hvor der vil kunne købes et signeret eksemplar, selvom bogen først udkommer officielt den 22. Jeg vil desuden også lave en masse lækre smagsprøver – I kan se mere om arrangementet og tilmelde jer ved at klikke her (så ved jeg nemlig hvor mange smagsprøver jeg skal lave). Kan man ikke nå det den 20, sidder jeg også i Politikens Boghal den 22 :)
Nu til opskriften, som jeg virkelig synes I skal afprøve:
Ingredienser:
60 g mandelmælk (eller almindelig mælk eller kokosmælk)
25 g proteinpulver med vanille
60 g usødet æblemos
90 g banan
5 g kokosolie (stuetemperatur)
55 g havregryn
25 g affedtet kokosmel
30 g sukrin
2-3 g kanel
10 g hakket mørk chokolade
1 tsk bagepulver
1 knivspids salt
Fremgangsmåde:
- Mos banan i en skål og kom æblemos i sammen med mandelmælk og kokosolie (som skal være stuetemperatur , så den er flydende, ellers kan den varmes hurtigt op i mikroovnen)
- Tilføj de tørre ingredienser og rør kraftigt rundt, så der ikke er klumper. Tilføj hakket mørk chokolade.
- Kom dejen i silikonemuffinforme og bag på 170 grader i 20-25 minutter.