Hvis du er på mobil, så klik her for at se videoen
Denne opskrift er også lidt produkt-specifik; den er nemlig med Bodylabs nye proteinpulver med æblesmag, sødet med stevia. Et danskproduceret stevia-sødet proteinpulver er noget jeg personligt har ventet længe på, så jeg var ovenud spændt, da jeg modtag det nye proteinpulver. Heldigvis har det ikke bismagen og lakrids og jeg synes smagen af rigtig god – jeg er helt sikkert fan. Jeg har intet imod sucralose, som proteinpulver almindeligvis er sødet med, men det er virkelig rart endelig at have et alternativ og jeg synes personligt stevia er et rigtig fint sødemiddel (når ikke det har bismagen af anis).
Opskriften her er ekstremt nem og tager ingen tid at lave. Det er en personlig favorit af flere grunde for tiden; 1) Det kræver næsten ingen ingredienser og kan laves på kort tid og 2) smagen er virkelig god; tyk og fyldig og har en dejlig frisk smag af æble, som komplimenteres glimrende af den søde hvide chokolade. Så hvis du ligesom jeg er begejstret for nu at kunne få proteinpulver med stevia, så giv denne opskrift et forsøg :)
Ingredienser:
40 gram proteinpulver med æblesmag (Hvis du ikke gider købe et kg, kan man lige nu få en gratis prøvepakke, hvor der er 2 x smagsprøver med 25 g med i, én med stevia og én uden. Fås her)
60 g glutenfri havregryn (eller bare alm. havregryn)
15 g sukrin (kan eventuelt udelades)
20 g hakket hvid chokolade
35 g usødet æblemos (fra Urtekram fx)
2-3 g kanel
1 knivspids salt
Fremgangsmåde:
- Se video :)
Energifordelingen pr. 100 gram: