Denne lækre wannabe Maltesers-kage med en kombination af chokolade fra de knasende Whey Protein Crisps og den bløde kagedej vil få dine smagsløg til at juble af ren glæde. Lige siden de nye Whey Protein Crisps er udkommet har jeg haft lyst til at bage en kage med dem. De nye Whey Protein Crisps minder smagsmæssigt meget om de velkendte Maltesers dog med et dobbelt så højt proteinindhold. What’s not to like? I dag blev dagen hvor der skulle eksperimenters og resultatet blev en nem, velsmagende proteinrig kage med få ingredienser.
Ingredienser:
55 g Bodylab Mandelmel
40 g Bodylab Zero Gold
25 g Bodylab Vanilla Milkshake
1 æg
35 g kokosmælk (almindelig mælk kan også bruges)
10 g Whey Protein Crisps Milk Chocolate
1 knivspids bagepulver
Fremgangsmåde:
- Alle ingredienserne røres sammen med en stavblender, undtagen Whey Protein Crisps
- Når dejen er blendet til en lind masse røres Whey Protein Crisps i forsigtig i dejen
- Dejen fordeles i en mindre smurt bageform. Hvis du ikke har en helt lille bageform kan du bruge den ene ende af bageformen og ligge sølvpapir i siden som afgrænser kagen.
- Kagen bages i ca. 15-20 min. på 180 grader. Konsistensen skal være blød og ikke helt fast.
Opskrift af Christina Sekkelund