Jeg synes det er ret lækkert at juice – og jeg har netop opgraderet min juicer fra en strålende juicer (Juicepresso) til en aldeles glimrende (Witt By Kuvings) og er gået endnu mere i juicing mode. Men som alle med juicere ved, så produceres der ret meget at det såkaldte pulp – og det kan hurtigt føles som madspild blot at smide det hele ud.
Jeg har forsøgt mig med et par opskrifter med det, men uden det store held, men nu fik jeg endeligt ramt rigtig med denne opskrift på pulp boller! :)
Jeg ved det lyder underligt, men med en godt lag smør på, så smager de her boller faktisk lidt af fødselsdagsboller – så prøv det :D
Og de er i øvrigt dejligt nemme at lave.
Ingredienser
300 g pulp fra juice (fra en juice med rødbede, gulerod, æble, citron og ingefær)
50 g ærteprotein (kan udelades til fordel for mere affedtet mandelmel)
50 g affedtet mandelmel
2 økologiske æg
15 g loppefrøskaller
50 ml vand
salt
Fremgangsmåde:
- Kom alle ingredienser i en skål og rør rundt og ælt sammen.
- Form boller og placer på en bageplade med bagepapir
- Bag i en time på 165 g i en forvarmet ovn