Den her er nok en af mine favorit IMO-proteinbarer. Lakrids og hvid chokolade smager som bekendt fantastisk sammen og det her er bestemt ingen undtagelse :)
Ingredienser:
35g Bodylab Whey 100 med lakrids (stevia)
55 g Bodylab IMO (Læs mere om IMO nederst på siden lige her)
15 g blendede cashewnødder
25 g hvid chokolade
1 tsk lakridspulver
1 knsp salt
Fremgangsmåde:
- Bland proteinpulver, blendede cashewnødder, lakridspulver og salt i en skål.
- Varm IMO’en op, kun lige til der kan ses bobler i overfladen og kom det herefter i skålen med de resterende ingredienser.
- Ælt det hele godt sammen og lad dejen køle lidt af. Dette er vigtigt da chokoladen ellers vil smelte helt
- Hak den hvide chokolade og kom i den afkølede dej og ælt det sammen.
- Del dejen i tre stykker og form proteinbarer
- Lad dem købe af i køleskabet i 30 minutter eller 15 minutter i fryseren