Den her opskrift er virkelig lækker og smager lige så syndigt, som den ser ud. Kuglerne har en lækker cremet konsistens og en god fylde, der gør at man ikke blot spiser løs af dem (hvis man ellers tager sig tid til at nyde dem).
Jeg fik inspiration til opskriften hos Chocolatecoverdskatie, men modificerede den, så proteinindholdet blev bumpet godt op.
Ingredienser:
45 g proteinpulver med chokolade
5 g ren kakaopulver
20 g økologisk peanubutter50 g Philadelphia 11 % smørreost
20 g mørk chokolade
15 g sukrin
1 knivspids salt
Fremgangsmåde:
- Hak den mørke chokolade i meget fine små stykker. Det skal bruges til sidst, men giver bedst mening at gøre først.
- Bland de tørre ingredienser (dog ikke mørk chokolade) sammen og tilsæt herefter peanutbutter (stuetemperatur) og Philidelphia.
- Get ready to get your hands dirty. Den her dej bliver klistret, så der sviner lidt, vær forberedt på det. Ælt det hele sammen indtil du har en ensartet masse.
- Skyl hænderne og fugt dem i koldt vand,, det gør det langt nemmere at forme kuglerne. Form kugler af dejen og rul dem i den finthakkede chokolade
- Sæt dem i fryseren i 15-20 minutter – det er et vigtigt skridt, da de ellers er alt for fedtet og klistret.
- Enjoy.
Energifordeling pr. 100 gram: