Man fornemmer måske godt at denne proteinbar er inspireret af questbars white chocolate raspberry ;) Den har selvfølgelig dog slet ikke samme konsistens, da det som bekendt kræver de berømte IMO-fibre.
Denne bar er ikke overdrevet sød, men er tilpas afdæmpet. Den har en rigtig god bar-konsistens, så den vil egne sig godt som mellemmåltidssnack på farten (den går ikke i stykker eller smelter)
Ingredienser:
20 g sukrin gold
25 g affedtet mandelmel
20 g havregryn (brug glutenfri, hvis du ikke kan tåle gluten)
15 g hvid chokolade (hakket og trillet til chunks)
20 g proteinpulver med vanillesmag
20 g kokosmælk
1-2 spsk (1-3 g) frysetørrede hindbær
Salt
Fremgangsmåde:
- Bland de tørre ingredienser sammen i en skål, med undtagelse af chokolade og frysetørrede hindbær.
- Tilsæt kokosmælk og ælt grundigt (der skal æltes til!) til du har en ensartet masse.
- Tilsæt den hvide chokolade (som man hakker op i mindre stykker og maser sammen til klumper – det kan nemt gøres, hvis den er stuetemperatur) og de frysetørrede hindbær og fordel i dejen.
- Form proteinbarer efter ønsket størrelse (jeg lavede 2 styks).
- Lad dem afkøle 20 minutter i køleskabet.
Energifordeling pr. 100 gram:
I en portion med 2 barer, som jeg lavede er der pr. bar:
Protein: 15g
Kulhydrat: 11,5g
Fedt: 7g
Kcal: 177 kcal