Bodylab har lige fået en ny smagsvariant af deres whey 100 – cranberry/raspberry, som jeg har fået ind ad døren og den skulle der naturligvis laves en opskrift med. Det blev til en lækker proteinbar med stykker af hvid chokolade. I kan få en gratis smagsprøve på proteinpulveret lige her: gratis smagsprøve
Her er en rigtig nem og lækker proteinbar med det nye proteinpulver (som i øvrigt varmt kan anbefales, hvis man er til frugtsmag)
Ingredienser:
40 g proteinpulver med tranebær/hindbær (se længere oppe for link til gratis smagsprøve)
35 g affedtet kokosmel
15 g hvid chokolade
20 g sukrin
15 g kokosrasp
15 g havregryn
45 g kokosmælk
10 g vand
Fremgangsmåde:
- Bland de tørre ingredienser sammen i en skål
- Tilsæt kokosmælk og vand og ælt sammen indtil I har en fast masse.
- Hak den hvide chokolade i små stykker og ælt dem med ind i dejen.
- Bræk 3 lige store klumper ud af dejen og form proteinbarer ud af dem.
- Pres kokosraspen ind på alle siderne af proteinbaren
- Lad baren afkøle kort i køleskabt – enjoy.
Energifordelingen pr. 100 gram er:
I en portion med 3 proteinbarer (som i ovenstående) er der følgende pr. bar:
Protein: 15 g
Kulhydrat: 9,6 g
Fedt: 10,3 g
Kcal: 205